Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) Π.Ε. Ημαθίας: Ευχαριστήριο Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ) Π.Ε. Ημαθίας ευχαριστεί όλους τους εκπαιδευτικούς, που στήριξαν με την ψήφο τους την παράταξή μας και ανέδειξαν από την ΑΣΕ έναν αντιπρόσωπο για το  συνέδριο της ΔΟΕ.

Ως Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης και αγώνα σε κάθε εκπαιδευτικό που αγωνιά για το μέλλον, που προβληματίζεται και δεν συμβιβάζεται με τη σημερινή βαρβαρότητα.

Μπορούμε μαζί, ανεξάρτητα από επιμέρους διαφωνίες και προβληματισμούς, ν’ αλλάξουμε την κατάσταση, να ανασάνει η Ομοσπονδία από τις δυνάμεις του παλιού και νεόκοπου κυβερνητικού συνδικαλισμού και των συνοδοιπόρων του που την έχουν φέρει σε τέλμα.

Παλεύουμε για ένα συνδικαλισμό που αναπτύσσεται στη βάση των εκπαιδευτικών, στις Γενικές Συνελεύσεις, στα σωματεία, που θα προτάξει τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες μας και όχι στον συνδικαλισμό της ανάθεσης, της προσωπικής εξυπηρέτησης και της εκάστοτε κυβερνητικής εναλλαγής.

Αγωνιζόμαστε ως ΑΣΕ για αλλαγή  συσχετισμών  δύναμης  στη ΔΟΕ, για ανασύνταξη του εκπαιδευτικού και γενικότερα εργατικού κινήματος με την ισχυροποίηση του ταξικού προσανατολισμού  του.

Στις σημερινές δύσκολες εποχές, οι δυνάμεις της ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εκπαιδευτικών και λαϊκών αγώνων. Γιατί όπως αναφέρει εύστοχα ο Μπρεχτ: «Όποιος αγωνίζεται μπορεί και να χάσει,  αυτός που δεν αγωνίζεται έχει ήδη χάσει». 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ