Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) Ημαθίας: Αισιόδοξη παρακαταθήκη για το μέλλον η μεγάλη άνοδος της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στις εκλογές για ΔΟΕ-ΑΔΕΔΥ-Δ.Σ. στον ΣΕΠΕ Ημαθίας

 

Αισιόδοξη παρακαταθήκη για το μέλλον η μεγάλη άνοδος της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στις εκλογές για ΔΟΕ-ΑΔΕΔΥ-Δ.Σ. στον ΣΕΠΕ Ημαθίας

Βέροια 10/6/2022

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών χαιρετίζει κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα που στήριξε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρύφαλλο. Τους διαβεβαιώνουμε πως δε θα μετανιώσουν ποτέ για αυτή την επιλογή.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, παρά το γεγονός πως οι αρνητικοί συσχετισμοί στο σωματείο μας ανακυκλώθηκαν, και παρά την πολύ μεγάλη αποχή που σημειώθηκε (που αποτελεί πολυπαραγοντικό φαινόμενο και παρουσιάζεται σε πανελλαδική κλίμακα) είναι ουσιαστικά ο μεγάλος νικητής των εκλογών. Για πρώτη φορά η παράταξή μας είναι 2η δύναμη στην περιοχή της Βέροιας. Για πρώτη φορά η προοπτική της ανατροπής των συσχετισμών είναι προ των πυλών.

Η θεαματική άνοδος σε ποσοστά της Αγωνιστικής Συσπείρωσης (αντιπρόσωποι ΑΔΕΔΥ: 23,98%, άνοδος 8,85% - αντιπρόσωποι ΔΟΕ: 23,02%, άνοδος 7,18% - Δ.Σ. ΣΕΠΕ Ημαθίας: 23,09%, άνοδος 6,84%) στέλνει μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας για την ανασύνταξη και στον σύλλογό μας του συνδικαλιστικού κινήματος. Μας γεμίζει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε με ακόμα πιο μεγάλη επιμονή και υπομονή την προσπάθεια για να ξεκολλήσει η ρόδα από τη λάσπη, για να έρθει η στιγμή που θα έχουμε σωματείο που θα είναι με τη μεριά του κόσμου της εκπαίδευσης κι όχι με την εκάστοτε κυβέρνηση και διοίκηση.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ