Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Οικονομική ενίσχυση οικογένειας από την Παλαιοχώρα που ενεπλάκη σε τροχαίο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ                           Βέροια  17 /11/2022

Περικλέους 2 – 59132 – ΒΕΡΟΙΑ                                       Αρ. Πρωτ.: 686

Τηλέφωνο     : 2331026286

FAX  : 2331026286                                                                     

e-mail  : ekpeima@gmail.com                 ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη

Ιστολόγιο: ekpeima.blogspot.com ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

                                                           ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 

 

ΘΕΜΑ: Οικονομική ενίσχυση οικογένειας από την Παλαιοχώρα που ενεπλάκη σε τροχαίο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ημαθίας στηρίζει την προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας από την Παλαιοχώρα που ενεπλάκη σε τροχαίο.

Το συγκεκριμένο τροχαίο είχε ως θύματα δύο μαθήτριες 15 και 12 χρονών αλλά και την μητέρα τους. Από το τροχαίο αυτό η 15χρονη έχασε την ζωή της ενώ οι υπόλοιπες χρειάστηκαν νοσηλεία. Η 12χρονη είναι μαθήτρια του συλλόγου μας ενώ η θανούσα αδελφή της ήταν απόφοιτή του. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας κρίνεται εξαιρετικά επισφαλής και αυτό γιατί ο μόνος οικονομικός πόρος της οικογένειας πηγάζει από την εργασία του πατέρα ο οποίος είναι συμβασιούχος ορισμένου χρόνου για 5 μήνες στο δήμο, λαμβάνοντας το ποσό των 500 ευρώ. Με δεδομένο ότι τα έξοδα της οικογένειας λόγω του τροχαίου θα είναι ολοένα και αυξανόμενα( χρειάστηκε να καλυφθεί το κόστος για τη μεταφορά της μητέρας με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο σπίτι, ελλείψει  διαθέσιμου ασθενοφόρου  από το νοσοκομείο, δεν υπάρχουν πόροι για τη μεταφορά της μητέρας σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα και ως εκ τούτου θα την φροντίζουν στο σπίτι, όπου θα χρειαστεί φυσικοθεραπεία, όπως και διάφορα αναλώσιμα, εφόσον δε μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, όπως και τα έξοδα μετακίνησης ώστε η 12χρονη να επισκέπτεται το Ιπποκράτειο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης για παρακολούθηση.

 Καλεί,

τους συναδέλφους/σες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με την δημιουργία κουμπαρά στα σχολεία ώστε να βοηθηθεί η οικογένεια αυτή.

Παρακαλούμε να κάνετε την αλληλεγγύη πράξη και να συνδράμετε οικονομικά ως σύλλογοι διδασκόντων Δημοτικών και Νηπιαγωγείων στον παρακάτω λογαριασμό :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, IBAN: GR101104300000043062655964

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

       ΤΖΑΦΕΡ ΑΝΝΑ ΜΕΛΕΤΙΟΣ

  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ                ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ