Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) Π.Ε. Ημαθίας: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΒΑΪΝΑ & ΧΡΟΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ  ΤΟΥ  ΠΑΜΕ  ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ  ΤΩΝ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΒΑΪΝΑ & ΧΡΟΝΗ

Ψήφισμα για να σταματήσει κάθε δίωξη
στους συναδέλφους Π.Βαϊνά και Γ.Χρόνη.


Εκφράζουμε την κατηγορηματική αντίθεσή μας για το γεγονός ότι οι συνάδελφοι Π.Βαϊνάς και Γ.Χρόνης, εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αιρετοί της Γ Αθήνας, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια από υποψηφίους διευθυντές επειδή  βαθμολόγησαν-αξιολόγησαν με χαμηλό βαθμό τους συγκεκριμένους υποψήφιους διευθυντές.
Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα η δίωξη των συναδέλφων. Ταυτόχρονα κρίνουμε αναγκαίο να κερδίσει έδαφος στη συνείδηση όλων των εκπαιδευτικών και των δημοσίων υπαλλήλων η πάγια θέση του συνδικαλιστικού κινήματος που είναι ενάντια στην αξιολόγηση.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, όλους τους συναδέλφους του δημοσίου τομέα, να δυναμώσουν την πάλη ενάντια στο αυταρχικό κράτος και ενάντια στην αντιδραστική αξιολόγηση.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους αιρετούς να μη γίνονται αξιολογητές, να μην βαθμολογούν στις κρίσεις των διευθυντών και να βάζουν παύλα (-), πράγμα που γίνεται από πολλούς αιρετούς που αψηφούν το αντιδραστικό υπηρεσιακό νομοθετικό πλαίσιο.
Στηρίζουμε κάθε κινητοποίηση, συνδικάτων και μαζικών φορέων που έχουν ως αίτημα να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διώξεις!

Αθήνα 22/10/2015