Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ      Βέροια 23-11-2017
Περικλέους 2 – 59100 – ΒΕΡΟΙΑ                                    
Τηλέφωνο     : 2331026286         Αρ. Πρωτ. 376
FAX  : 2331026286                           ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Συλλόγου           
   e-mail        : ekpeima@gmail.com              
  Ιστολόγιο   : ekpeima.blogspot.com

Θέμα : « ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ».

    Συνάδελφοι το Δ.Σ του Συλλόγου σας ενημερώνει για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις  29/11/2017 ημέρα Τετάρτη στο γυμναστήριο του 1ου Δ.Σ Βέροιας στην οδό Κοντογεωργάκη 15.
    Η συνέλευση θα ξεκινήσει με τις εγγραφές από τις 8:15 έως τις 9:15 στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η εκλογή προεδρείου της Γ.Σ, η εκλογή εφορευτικής επιτροπής και η τακτική Γενική συνέλευση η οποία μαζί με την παρουσίαση των ψηφοδελτίων θα τελειώσει στις 13:45 . Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα λήξει στις 18:00.Για την ψηφοφορία απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα.
     Παρακαλούνται οι μόνιμοι συνάδελφοι να ελέγξουν στο μηνιαίο σημείωμα αποδοχών τους  αν τους γίνεται παρακράτηση για τη συνδρομή του Συλλόγου. Σε όσους δε γίνεται η παραπάνω παρακράτηση θα πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση  και να την παραδώσουν  στον Ταμία του Συλλόγου κ. Κελεπούρη Μιχάλη.
     Για τους αναπληρωτές  η συνδρομή είναι 15 ευρώ ,για τους αναπληρωτές  μειωμένου ωραρίου 5 ευρώ . Οι συνδρομές θα πληρωθούν στον Ταμία του συλλόγου. Οι αναπληρωτές θα λάβουν  σχετική βεβαίωση συμμετοχής, την οποία θα προσκομίσουν στον διευθυντή της σχολικής μονάδας, ώστε αυτή να επισυναφθεί ως απαραίτητο δικαιολογητικό στο παρουσιολόγιο του μήνα.
    Όσοι είναι αποσπασμένοι να έχουν μαζί τους ένα εκκαθαριστικό από την οργανική τους θέση στο οποίο να φαίνεται η παρακράτηση υπέρ του Συλλόγου που ανήκουν οργανικά .Σε διαφορετική περίπτωση η παρακράτηση θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογό μας και η συνδρομή είναι 20 ευρώ.
     Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι μέλη του Συλλόγου, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ως άνω διαδικασία, οφείλουν να βρίσκονται στη σχολική μονάδα στην οποία είναι τοποθετημένοι, παρέχοντας έργο σύμφωνα με τις οδηγίες των Διευθυντών και των Προϊσταμένων των Σχολείων τους (Φ. 31.1/12986. -2/11/2017).
 


                              ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ                         ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ