Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

      Ν.Τ. ΗΜΑΘΙΑΣ    
Πρ. Ηλία 15, 4ος όροφος                                                                 Βέροια 07/12/2017
            Βέροια    

                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο αγώνας για να διεκδικήσουμε μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, για την προαγωγή της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, της περίθαλψης και της Κοινωνικής Ασφάλισης, είναι ΤΩΡΑ περισσότερο αναγκαίος από ποτέ. 
     Η Κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή έναν προϋπολογισμό λιτότητας, δυσβάσταχτης φορολόγησης, όπου για μια ακόμη φορά οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρές επιχειρήσεις καλούνται να σηκώσουν τα βάρη των δημοσίων εσόδων. Η  μείωση του αφορολόγητου από 9.545 ευρώ στα 5.681 ευρώ, συνεπάγεται αφαίμαξη ενός μισθού ετησίως και με τον Ν.4387/2016 περικόπτει τις κύριες και επικουρικές συντάξεις μέχρι και 40% για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους.
      Μπροστά σε αυτή την κατάσταση  το Ν.Τ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ημαθίας καλεί όλους τους εργαζόμενους, όλα τα λαϊκά στρώματα να ξεσηκωθούν και να αντισταθούν, δίνοντας το «παρών» στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της 14ης Δεκεμβρίου 2017.                              Στην απεργία αυτή συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα.  Eίναι Πανυπαλληλική – Πανεργατική  (ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ) .  
ΟΛΟΙ –ΟΛΕΣ  ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

                                                               Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                                 ΓΚΟΓΚΑ ΕΛΕΝΗ