Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) Π.Ε. Ημαθίας: Το εκλογικό αποτέλεσμα να γίνει βήμα αναζωογόνησης του σωματείου, απόκρουσης της αντιλαϊκής πολιτικής και αντεπίθεσης των εργαζομένων



Βέροια, 3/12/2017

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ, χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες της 29ης Νοέµβρη για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας και ευχαριστεί όσους κι όσες µε την ψήφο τους την εμπιστεύτηκαν και την τίμησαν αναδεικνύοντάς την σε τρίτη δύναμη με 2 έδρες στο νέο Δ.Σ.

Ενάντια σε κάθε «σειρήνα» απογοήτευσης, αποχής και ηττοπάθειας τα αποτελέσματα των εκλογών – παρά τον αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων στο νέο Δ.Σ. -  μπορούν και πρέπει να γίνουν βήμα αναζωογόνησης του σωματείου, απόκρουσης της αντιλαϊκής πολιτικής και αντεπίθεσης των εργαζομένων.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας καθώς και στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας! Συνεχίζουμε με τη στήριξή σας αταλάντευτα τον αγώνα για τη ζωή και τη μόρφωση που έχουμε ανάγκη εμείς και τα παιδιά μας.

Συνεχίζουμε πιο δυνατά:

Για ένα Σύλλογο που θα είναι μπροστά στον αγώνα για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα!

Για συνδικαλιστικό κίνημα καρφί στο μάτι της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ