Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

ΑΣΕ Ημαθίας: ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 15/2 στις 10:30 π.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας


Κάλεσμα ΑΣΕ σε απεργιακή συγκέντρωση – Για την πρόταση ΔΑΚΕ-ΔΙΚΤΥΟ (ΣΥΡΙΖΑ) για απεργιακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη αντί της Βέροιας

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην απεργιακή συγκέντρωση

την Τετάρτη 15/2 στις 10:30 π.μ.

στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας. 

Είναι πραγματικά απορίας άξια η πρόταση της ΔΑΚΕ στον ΣΕΠΕ Ημαθίας, την οποία προσέτρεξε να υπερψηφίσει το ΔΙΚΤΥΟ (ΣΥΡΙΖΑ), σχετικά με τη συμμετοχή του σωματείου μας στην απεργιακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη αντί της πραγματοποίησης απεργιακής συγκέντρωσης στη Βέροια, όπως γίνεται πάντοτε. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και ας βγάλουν οι συνάδελφοι τα συμπεράσματά τους για τη στόχευση και τις προθέσεις αυτής της ενέργειας. Αξίζει να αναφερθεί πως στον ηλεκτρονικό διάλογο και στις προτάσεις που κατατέθηκαν δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τη ΔΗΣΥ (ΠΑΣΚ), η οποία επέλεξε το κρυφτούλι.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας κατέθεσε την παρακάτω πρόταση: «Πραγματοποίηση απεργιακής συγκέντρωσης στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας μαζί με την ΕΛΜΕ, με πανό σχετικό με την Αξιολόγηση και τη Δημόσια Δωρεάν Εκπαίδευση, εκτύπωση ενημερωτικού φυλλαδίου για τον κόσμο, συγκέντρωση συνθημάτων για να εκφωνηθούν στην πορεία, κοινή συνέντευξη τύπου με ΕΛΜΕ» .

Η πρόταση αγνοήθηκε. Ως Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών θεωρούμε πως η απόφαση για μετάβαση στη Θεσσαλονίκη αντί για πραγματοποίηση απεργιακής συγκέντρωσης στη Βέροια δε  βοηθά στη μαζικοποίηση των κινητοποιήσεων και στοχεύει στην αποδυνάμωση των εκδηλώσεων αντίδρασης των απεργών-εκπαιδευτικών. Για αυτόν τον λόγο την καταψηφίσαμε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε:

απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 15/2 στις 10:30 π.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Απαιτούμε την άμεση μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων

που συμπλήρωσαν και συμπληρώνουν διετία.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΚΥΦΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΛΑΟΣ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ