Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΑΣΕ Ημαθίας: Όλοι συμμετέχουμε στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ! - Στις 15/2 απεργούμε όλοι! - Να κλείσουν όλα τα σχολεία!


ΟΛΟΙ/ ΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

Οι αξιολογητές που κάνουν αυτές τις μέρες τις πρώτες απόπειρες να κλείσουν ραντεβού με τους/τις συναδέλφους/ισσες, ώστε να ξεκινήσουν την απαράδεκτη διαδικασία της ατομικής αξιολόγησης, παίρνουν την πρώτη «κρυάδα» από την παλικαρίσια στάση του κλάδου. Τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια του Υπουργείου θα καταλάβουν τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι: «η κατηγοριοποίηση των σχολείων και ο εξευτελισμός των εκπαιδευτικών δε θα περάσουν».

- Από τη Δευτέρα σε ΟΛΑ τα σχολεία ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί (μόνιμοι, νεοδιόριστοι, αναπληρωτές) τη δήλωση συμμετοχής της ΔΟΕ στην απεργία αποχή σε ένα ΕΝΙΑΙΟ έντυπο και το καταθέτουμε στο πρωτόκολλο του σχολείου.

- Δεν συμμετέχουμε σε καμία εξωδιδακτική διαδικασία σχετική με τη ατομική αξιολόγηση ( ραντεβού με Σύμβουλο Εκπαίδευση, ενημέρωση ψηφιακής πλατφόρμας κ.τ.λ.).

- Αξιοποιούμε ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί τις 3ωρες στάσεις εργασίας της ΔΟΕ (καλύπτουν όλο το εργασιακό) για να μην μπουν οι αξιολογητές στις τάξεις μας.

- Απαιτούμε με όλα τα μέσα (παραστάσεις στις διευθύνσεις, εξώδικα διαμαρτυρίας κ.α.) να μονιμοποιηθούν άμεσα ΟΛΟΙ οι νεοδιόριστοι. Να μπει τέρμα στην ομηρία. Να πάρουν θέση όλα τα κόμματα στην τροπολογία που έχει καταθέσει το ΚΚΕ τη Βουλή. Να ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση εδώ και τώρα.

- Την Τετάρτη 15/2 απεργούμε ΟΛΟΙ, να μην ανοίξει κανένα σχολείο. Με ένα μεγάλο απεργιακό ποτάμι που θα κατακλύσει όλη τη χώρα βροντοφωνάζουμε: Δάσκαλος σκυφτός - αμόρφωτος λαός.

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!!!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ