Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΑΣΕ Ημαθίας: Καταγγελία: Κανένα μέτρο, καμία συζήτηση στον ΣΕΠΕ Ημαθίας για την επιτυχία της απεργίας - Το Δ.Σ. συνεδριάζει κατόπιν εορτής το απόγευμα της Πέμπτης 16/3!!!

 


Καταγγελία: Κανένα μέτρο, καμία συζήτηση στον ΣΕΠΕ Ημαθίας για την επιτυχία της απεργίας - Το Δ.Σ. συνεδριάζει κατόπιν εορτής το απόγευμα της Πέμπτης 16/3!!!

Βέροια, 15/3/2023

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαρτίου συνεδριάζει το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας. Συνεδριάζει, δηλαδή, κατόπιν εορτής (Πανεργατική-Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία)!!!

Τα εκλεγμένα μέλη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών προτείναμε από το βράδυ της Κυριακής 12 Μάρτη να συνεδριάσει το Δ.Σ. του Σωματείου μας την Τρίτη για να συζητήσει και να πάρει όλα τα μέτρα για την προπαγάνδιση και την επιτυχία της Πανεργατικής-Πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας.

Δεν απάντησε κανένας τους!

Παραθέτουμε το σχετικό email:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

αυτό το σωματείο δε μας αξίζει!

Δε μας αξίζει ένα σωματείο κυβερνητικό-φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης, που μόνη του έγνοια θα έχει πώς να περνούν οι αντιλαϊκές κι αντιεκπαιδευτικές πολιτικές με τη μικρότερη αντίδραση, πώς να εφησυχάζει τους συναδέλφους και να τους καλλιεργεί αυταπάτες, όπως για παράδειγμα το αφήγημα της ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΣΥΡΙΖΑ), που έγινε και αφήγημα της κ. Κεραμέως για δήθεν «δίκαιη, βελτιωτική κι ανατροφοδοτική αξιολόγηση».

Δείτε και συγκρίνετε τα σωματεία που η Αγωνιστική Συσπείρωση είναι πρώτη δύναμη πώς οργανώνουν τους απεργιακούς αγώνες και τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση και πώς αντίθετα σωματεία που κυριαρχούν ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΣΥΡΙΖΑ) κάνουν ό,τι μπορούν για να βάζουν πάγο στους αγώνες των εργαζομένων.

Και ο τελευταίος καλοπροαίρετος συνάδελφος αναγνωρίζει πως, αν δεν υπήρχε το ταξικό κίνημα του ΠΑΜΕ κι η ΑΣΕ στον χώρο της εκπαίδευσης, δε θα κουνιόταν κυριολεκτικά φύλλο!

Ως ΑΣΕ θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για σωματεία-αποκούμπι των εργαζομένων, για την ανατροπή των συσχετισμών, για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος, για τη μέρα που και στον ΣΕΠΕ Ημαθίας – όπως συμβαίνει σε σειρά συλλόγων - θα αλλάξουν τα πράγματα και θα αποκτήσουμε το σωματείο που μας αξίζει.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ // ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:30 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ



ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΓΩΝΑ!

Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ – ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ