Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΑΣΕ Ημαθίας: Η μάχη ενάντια στην ατομική αξιολόγηση μάς αφορά ΟΛΟΥΣ!

 

Η μάχη ενάντια στην ατομική αξιολόγηση μάς αφορά ΟΛΟΥΣ!

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

μπροστά στη μάχη της αξιολόγησης, που φουντώνει και στον νομό μας, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών σας καλεί όλους:

1.      Να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ που κήρυξε η ΔΟΕ.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ είναι μια απόλυτα ΝΟΜΙΜΗ μορφή αγώνα των εργαζομένων και μας καλύπτει εν προκειμένω από όλες τις εξωδιδακτικές μας υποχρεώσεις (ενημέρωση του προσωπικού μας ηλεκτρονικού φακέλου στην αντίστοιχη πλατφόρμα, κατάθεση έκθεσης αυτοαξιολόγησής μας, συναντήσεις με τον σχολικό σύμβουλο-Αξιολογητή για την προετοιμασία της αξιολόγησης κ.λπ.).

Κλείστε τα αυτιά σας στις γνωστές πηγές αναμετάδοσης των απειλών του ΥΠΑΙΘ!

Εκτυπώστε τη δήλωση συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ που έστειλε η ΔΟΕ (1ο συνημμένο έγγραφο) και υπογράψτε τη μαζικά όλοι γιατί η μάχη ενάντια στην ατομική αξιολόγηση μάς αφορά ΟΛΟΥΣ! Καταθέστε τις υπογραφές στη Διεύθυνση του σχολείου και ζητήστε από τον Διευθυντή σας/Προϊσταμένη να την πρωτοκολλήσει.

2.      Να δηλώσετε στάση εργασίας την ημέρα που θα σας κλείσει ο σχολικός σύμβουλος-Αξιολογητής το ραντεβού της αξιολόγησης για να μην μπορέσει να μπει στην τάξη και να σας αξιολογήσει.

Η ΔΟΕ έχει κηρύξει τρίωρες στάσεις εργασίας (2ο συνημμένο έγγραφο) που καλύπτουν όλο το πρωινό αλλά και το απογευματινό μας ωράριο για όλον τον μήνα Μάρτιο και θα κηρύξει και για τους επόμενους μήνες.

3.      Για οτιδήποτε χρειαστεί τόσο τα προσωπικά μας τηλέφωνα όσο και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των δύο εκλεγμένων μας στο Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας είναι στη διάθεσή σας.

Κοκοζίδου Άννα     6989806998      kokana66@yahoo.gr

Χατζησάββας Παναγιώτης     6977685777     panhatz2002@gmail.com

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ