Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας: Στο ιστολόγιο της ΕΡΑ θα αναρτώνται οι αποφάσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου μας



Βέροια, 14/11/2014
Συνάδελφοι, -ισσες
είναι πραγματικά απορίας άξιο το γεγονός ότι το μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Νικολαΐδης Νίκος (ΔΑΚΕ), ενώ έχει αναλάβει την υποχρέωση να ενημερώνει το ιστολόγιο του Συλλόγου, απαξιεί συνειδητά να αναρτήσει σε αυτό τις αποφάσεις του Δ.Σ. ώστε να μπορούν οι συνάδελφοι να το επισκέπτονται και να ενημερώνονται για τη ζωή, τις δράσεις και τις αποφάσεις του σωματείου μας. Αναρωτιόμαστε ποια συνδικαλιστική λογική και τι είδους μικροπαραταξιακά συμφέροντα οδηγούν σε τέτοιες πρακτικές;
Επειδή η ΕΡΑ έβαλε επανειλημμένα και μετ’ επιτάσεως στο παρελθόν το θέμα της συνειδητής απαξίωσης του ιστολογίου του Συλλόγου.
Επειδή δεν πήραμε καμία απάντηση από τον Αντιπρόεδρο γιατί το ιστολόγιο έχει να ενημερωθεί για τις αποφάσεις του Δ.Σ. από τις 19 Μαρτίου του 2014, ούτε και καμία δέσμευση για ενημέρωσή του από δω και πέρα.
Επειδή πιστεύουμε πως η ενημέρωση αποτελεί αναφαίρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ των συναδέλφων μας και βασική ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του σωματείου μας.
Επειδή θεωρούμε ότι στις μέρες μας - περισσότερο ίσως κάθε άλλη φορά - χρειάζεται να υπάρχει άμεση, έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση.
Επειδή το ζήτημα της μη ενημέρωσης του ιστολογίου του Συλλόγου απασχολεί τους συναδέλφους μας, οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους πληροφορούμε τους συναδέλφους μας πως από δω και στο εξής θα αναρτούμε όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ. στο ιστολόγιο της ΕΡΑ, το οποίο μπορούν να επισκέπτονται οι συνάδελφοί μας για να ενημερώνονται άμεσα, έγκυρα και υπεύθυνα.

Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς