Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας: Λέμε ηχηρά και μαζικά ΟΧΙ στην αξιολόγησή τους

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Με την ένδειξη του κατεπείγοντος το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε την Παρασκευή το απόγευμα εγκύκλιο με  αρ. πρωτ. 10940/20-10-2014  με θέμα «Εφαρμογή της αξιολόγησης στο πλαίσιο του ΠΔ 152/2013». Στην ουσία πρόκειται για την προηγούμενη εγκύκλιο που είχε ανασταλεί, με αλλαγές μόνο στις ημερομηνίες του χρονοδιαγράμματος  υλοποίησης.
Μάλιστα το Υπουργείο για να μας «βοηθήσει» προχώρησε από μόνο του με τη βοήθεια των Διευθύνσεων στην ανάρτηση των στοιχείων για κάθε σχολική μονάδα και το μόνο που ζητάει είναι η επιβεβαίωση αυτών από τους Διευθυντές Σχολείων και τις Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
έφθασε η ώρα να στηρίξουμε έμπρακτα τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας ενάντια στην αξιολόγηση-χειραγώγηση. Οι Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς έχουμε δημόσια δεσμευθεί πως ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ.
Καλούμε κάθε συνάδελφο, είτε κατέχει θέση ευθύνης είτε όχι, να γυρίσει την πλάτη στην αξιολόγηση-χειραγώγηση στηρίζοντας τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας.  Ø Συμμετέχουμε στην απεργία-αποχή της ΔΟΕ από κάθε διαδικασία αξιολόγησης.
  Ø    Δεν επιβεβαιώνουμε  στοιχεία στην πλατφόρμα αξιολόγησης.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ
Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς