Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας: Νέο ηχηρό μήνυμα ενάντια στην αξιολόγηση-χειραγώγηση από τους εκπαιδευτικούς της Βέροιας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας χαιρετίζει τους εκπαιδευτικούς της Βέροιας που με μαζικό κι αγωνιστικό τρόπο ακύρωσαν την Τετάρτη 19/11 την προ-αξιολογική συνάντηση του Διευθυντή Α/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας και των Σχολικών Συμβούλων με τους διευθυντές/ντριες των δημοτικών σχολείων και τους προϊσταμένους/ες δημοτικών και νηπιαγωγείων της Βέροιας.
Οι εκπαιδευτικοί της Βέροιας για μια ακόμα φορά, όπως έκαναν και στο παρελθόν, γύρισαν την πλάτη στην αξιολόγηση-χειραγώγηση, επαναβεβαίωσαν την άρνησή τους να γίνουν γρανάζι του νεο-επιθεωρητισμού και έστειλαν με τη μαζικότητα και την αγωνιστική απόφαση άρνησης παρακολούθησης της συνάντησης μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ κι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ εκείνων που με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους διαλύουν το δημόσιο σχολείο και που θέλουν το δάσκαλο φτωχό, σκυφτό και φοβισμένο είναι κοντά.
Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση συνεχίζεται. Βήμα-βήμα με συλλογικότητα κι ενότητα, με πλήρη ΣΤΟΙΧΙΣΗ πίσω από τις ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της Ομοσπονδίας μας, θα δώσουμε τη μάχη για να την κερδίσουμε. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.
Επόμενο αγωνιστικό βήμα είναι η ακύρωση της συνάντησης της Παρασκευής 21/11 στην Αλεξάνδρεια. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μπλοκάρουν με τη συμμετοχή τους στη στάση εργασίας και την παρουσία τους έξω από το 1ο Δ.Σ. Αλεξάνδρειας την προ-αξιολογική συνάντηση της Αλεξάνδρειας.
Καλούμε τους συναδέλφους διευθυντές και τις προϊσταμένες νηπιαγωγείων της περιοχής Αλεξάνδρειας να αρνηθούν να την παρακολουθήσουν και να δηλώσουν στάση εργασίας. Επισημαίνουμε πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αφού η απόφαση για στάση εργασίας του Συλλόγου μας πάρθηκε για να τους καλύψει απόλυτα.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.00-2.00
ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς