Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας: Σχόλιο της ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας



Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό...

Κάποιοι (ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) μέμφονται την ΕΡΑ και το ΣΥΡΙΖΑ γιατί λέει επιθυμούμε να αναλάβουμε κυβερνητικό ρόλο και επιδιώκουμε να μετατρέψουμε τους αγώνες του λαού σε αγώνες για την κατάκτηση της κυβερνητικής εξουσίας.

Να μας συγχωρέσουν οι συνάδελφοι των Συσπειρώσεων αλλά η δική μας αριστερά δεν βολεύεται στο περιθώριο και αγωνίζεται με κάθε τρόπο, και στο δρόμο και στο κοινοβούλιο, για να απαλλάξει το λαό και τη χώρα από τους δυνάστες του… Δεν μας αρκεί απλά να διαμαρτυρόμαστε. Δε θέλουμε άλλες περήφανες ήττες. Δεν θέλουμε να γραφούν στο μέλλον νέα αντάρτικα τραγούδια για το πόσο ηρωικά πέσαμε στη «μάχη». Η δική μας Αριστερά θέλει να δώσει λύσεις ΣΗΜΕΡΑ στα προβλήματα. Θέλει να ΝΙΚΗΣΕΙ και θα ΝΙΚΗΣΕΙ.

Και ναι πιστεύουμε και το λέμε ανοιχτά στους συναδέλφους μας πως η λύση των κλαδικών μας αιτημάτων περνάει απαραίτητα από την ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Η ανατροπή στα συνδικάτα, όσο χρήσιμη και αναγκαία κι αν είναι, αν δε συνδυαστεί με πολιτική ανατροπή της βαρβαρότητας των μνημονίων θα είναι ένα μετέωρο βήμα, ένα αδειανό πουκάμισο.

ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας