Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας: Χαραμάδα αισιοδοξίας, ελπίδας και αντίστασης το εκλογικό αποτέλεσμα



Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που ανταμωθήκαμε στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της ΕΡΑ. Το εκλογικό αποτέλεσμα ανοίγει μια χαραμάδα αισιοδοξίας, ελπίδας και αντίστασης.
Η ΕΡΑ διαβεβαιώνει όλους τους συναδέλφους, και αυτούς που μας στήριξαν στην εκλογική διαδικασία και αυτούς που δεν πείστηκαν από εμάς και επέλεξαν κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο, ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή των αγώνων για ανατροπή της μνημονιακής βαρβαρότητας. Θα μιλάμε πάντα τη γλώσσα της αλήθειας στους συναδέλφους μας με ανοιχτές ταυτόχρονα τις κεραίες σε κάθε γόνιμη και καλόπιστη κριτική που μας βοηθάει να διορθώνουμε λάθη και αδυναμίες. Με την καθημερινή μας παρουσία στα σχολεία και στους κοινωνικούς αγώνες για να «γυρίσει ο ήλιος» μια ώρα γρηγορότερα.
Τους διαβεβαιώνουμε, επίσης, ότι με την ενισχυμένη συμμετοχή μας στο Δ.Σ. θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσανατολίσουμε το σωματείο μας σε ενωτικούς, μαζικούς και αντιμνημονιακούς αγώνες με στόχο να επιστρέψει ξανά το χαμόγελο, η ελπίδα, η αισιοδοξία και η δημοκρατία στα σχολεία και στην πατρίδα μας. Να απαλλάξουμε τη χώρα μας από τους σύγχρονους δυνάστες της, για να φύγει η τρόικα και το μνημόνιο, να σταματήσει το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, για να μπει τέλος στην ανθρωπιστική καταστροφή, για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους, ενάντια στις απολύσεις, τις περικοπές των μισθών και τα χαράτσια.
Με βαθιά την πεποίθηση ότι οι ανατροπές δεν συντελούνται από μειοψηφίες ή πλειοψηφίες μέσα στα σωματεία αλλά από την ενωμένη βάση όλων των εργαζομένων καλούμε τους συναδέλφους μας να στηρίξουν με την ενεργό συμμετοχή τους όλες τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του συλλόγου μας.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Οι υποψήφιοι της ΕΡΑ 
(Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς)