Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Κήρυξη στάσεων εργασίας από τον ΣΕΠΕ Ημαθίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ                  Βέροια  29/3/2024

Περικλέους 2 – 59132 – ΒΕΡΟΙΑ                                  Αρ. Πρωτ.: 23

Τηλέφωνο: 2331026286

FAX : 2331026286                                                                                    

e-mail : ekpeima@gmail.com                         ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

Ιστολόγιο : ekpeima.blogspot.com

ΘΕΜΑ: Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας σε εφαρμογή των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1-3ώρες για τις περιπτώσεις που οι αξιολογητές προχωρούν σε κλείσιμο των προπαρασκευαστικών ενημερωτικών συναντήσεων για την αξιολόγηση.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας, σε εφαρμογή των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης, προκηρύσσει επιπλέον στάσεις εργασίας από 1-3 ώρες, στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της».

Οι στάσεις εργασίας που κηρύσσει ο ΣΕΠΕ Ημαθίας ξεκινούν από τη Δευτέρα 1/4/2024 και συνεχίζονται για όσο χρειαστεί, και θα αξιοποιούνται στις περιπτώσεις που οι αξιολογητές προχωράνε σε κλείσιμο των προπαρασκευαστικών ενημερωτικών συναντήσεων για την αξιολόγηση.

Οι συγκεκριμένες στάσεις εργασίας, για όσους συναδέλφους/ισσες χρειαστεί να τις αξιοποιήσουν, θα καλύπτονται οικονομικά 100% από το σωματείο μας. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνουν άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Ταυτόχρονα υπενθυμίζουμε πως είναι σε ισχύ οι στάσεις εργασίας που κηρύττει η ΔΟΕ για τις αξιολογικές συναντήσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

 

     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ                                      ΓΚΟΓΚΑ ΕΛΕΝΗ