Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

ΑΣΕ Ημαθίας: Μερικές απαραίτητες διευκρινίσεις - Υπογράφουμε ΟΛΟΙ μαζικά τόσο τη δήλωση συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ που εξήγγειλε ο ΣΕΠΕ Ημαθίας όσο και τη δήλωση συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ της ΔΟΕ



Μερικές απαραίτητες διευκρινίσεις - Υπογράφουμε ΟΛΟΙ μαζικά τόσο τη δήλωση συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ που εξήγγειλε ο ΣΕΠΕ Ημαθίας όσο και τη δήλωση συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ της ΔΟΕ

Βέροια, 5/4/2024

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

επειδή πληροφορούμαστε πως ορισμένοι διαδίδουν ψιθύρους προκειμένου να σπείρουν τον φόβο και τη σύγχυση στους συναδέλφους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το εξώδικο που κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ΣΕΠΕ Ημαθίας κ. Κουμπουλίδης και κατά συνέπεια η Απεργία-Αποχή που σχεδόν ομόφωνα αποφασίσαμε στη Γενική μας Συνέλευση είναι σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΧΥ.

Ο κ. Κουμπουλίδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας διαβεβαίωσε παρά το λάθος που υπάρχει στο εξώδικο σε ό,τι έχει να κάνει με τις αναγραφόμενες ημερομηνίες, λάθος που οφείλεται στην κόπωση και στη χρονική πίεση, πως το εξώδικο είναι σε απόλυτη ισχύ. Μας επεσήμανε πως δεν εκπίπτουν τα εξώδικα για τέτοιους λόγους, πως αυτό που προέχει είναι το πνεύμα του κειμένου και όχι αν υπάρχουν κάποια λάθη εκ παραδρομής κι επομένως το εξώδικο και κατά συνέπεια η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ του ΣΕΠΕ Ημαθίας είναι κανονικότατα σε ισχύ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

πρέπει να έχουμε ξεκάθαρο πως η νέα Απεργία-Αποχή που αποφασίστηκε στην Ολομέλεια των Προέδρων δε θα υπήρχε σήμερα, αν ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ κόντρα στον υποταγμένο κυβερνητικό συνδικαλισμό των παρατάξεων ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΔΙΚΤΥΟ δεν παίρναμε αυτές τις αγωνιστικές αποφάσεις.

Υπογράφουμε ΟΛΟΙ μαζικά τόσο τη δήλωση συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ που εξήγγειλε ο ΣΕΠΕ Ημαθίας, όσο και τη δήλωση συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ της ΔΟΕ.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

 

Οι εκλεγμένοι στον ΣΕΠΕ Ημαθίας

με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

Κοκοζίδου Άννα

Χατζησάββας Παναγιώτης