Τρίτη 2 Απριλίου 2024

ΑΣΕ Ημαθίας: Το νήμα του φόβου έσπασε, η δύναμη της συλλογικότητας νίκησε! Προχωράμε μπροστά!


Το νήμα του φόβου έσπασε, η δύναμη της συλλογικότητας νίκησε! Προχωράμε μπροστά!

Βέροια, 2/4/2024

Η ολομέλεια προέδρων στη ΔΟΕ ανέτρεψε την απόφαση των παρατάξεων της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΔΟΕ (ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΔΙΚΤΥΟ) και αποφάσισε συνέχιση του αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση. Ακριβώς το ίδιο έγινε και στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ. Η ολομέλεια προέδρων των ΕΛΜΕ αποφάσισε, επίσης, νέα απεργία αποχή!! Να λοιπόν που το μέτωπο της αντιπαράθεσης με τα κυβερνητικά σχέδια για ιδιωτικοποίηση - κατηγοριοποίηση των σχολείων όχι απλά δεν έκλεισε αλλά είναι εδώ, φουντώνει και ξαναβγαίνει μπροστά! 

Οι εργαζόμενοι έχουν τη δύναμη! Μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές των εξελίξεων, να φέρουν τα ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ αν το αποφασίσουν. Αυτό το πιστεύουμε βαθιά ως Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών και το κάνουμε πράξη με όλες μας τις δυνάμεις, με όλη μας τη φωνή! 

Τώρα είναι η ώρα, αποφασιστικά, να υλοποιηθούν οι αποφάσεις σε κάθε σωματείο, να δυναμώσει το ρεύμα αποφάσεων για Απεργία-Αποχή και από τα σωματεία ως επιπλέον όπλο στη φαρέτρα μας.

Τώρα είναι η ώρα να βγούμε ξανά στον δρόμο, να κλείσουμε τα σχολεία στην Πανεργατική απεργία στις 17 του Απρίλη και να πούμε ακόμα πιο δυνατά ΩΣ ΕΔΩ! Θέλουμε να ζούμε και να δουλεύουμε με αξιοπρέπεια, θέλουμε αυξήσεις, θέλουμε  μόνιμη και σταθερή δουλειά, συλλογική σύμβαση εργασίας, δωρεάν παιδεία για όλα τα παιδιά!

Συναδέλφισσα, συνάδελφε, εμείς θα πούμε την τελευταία λέξη…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ