Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Για τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από Σχολική Σύμβουλο-Αξιολογήτρια από συναδέλφους που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ                    Βέροια 8-6-2024

Περικλέους 2 – 59132 – ΒΕΡΟΙΑ                            Αρ. Πρωτ.: 3

Τηλέφωνο : 2331026286

e-mail: ekpeima@gmail.com                                  ΠΡΟΣ:  Όλα τα μέλη

Ιστολόγιο: ekpeima.blogspot.com                                          

Θέμα: Για τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από Σχολική Σύμβουλο-Αξιολογήτρια από συναδέλφους που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή

Με αφορμή email που στάλθηκε από Σχολική Σύμβουλο-Αξιολογήτρια σε συναδέλφους που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή ενάντια στην αυταρχική και αντιεκπαιδευτική ατομική αξιολόγηση, το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας καλεί όλους τους συναδέλφους να μη στέλνουν κανένα προσωπικό στοιχείο - που είναι άλλωστε προσβάσιμα υπηρεσιακά - και να μην υπογράφουν κανένα απολύτως έντυπο που τους ζητείται.

Εφόσον οι συνάδελφοι έχουν υπογράψει τις δηλώσεις συμμετοχής στην Απεργία-Αποχή που είναι σε πλήρη ισχύ (1. της Ολομέλειας των Προέδρων και 2. του ΣΕΠΕ Ημαθίας που παρατίθενται στο τέλος της ανακοίνωσης)  και τις έχουν καταθέσει στη διεύθυνση του σχολείου τους είναι απόλυτα καλυμμένοι, με την απαραίτητη προϋπόθεση να είναι μέλη του ΣΕΠΕ Ημαθίας και της ΔΟΕ ή να γίνουν μέλη πληρώνοντας τη συνδρομή τους.

Όσοι συνάδελφοι δεν έχετε υπογράψει ακόμα τις δηλώσεις συμμετοχής στην Απεργία-Αποχή, το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας σας καλεί να τις υπογράψετε άμεσα, κατά προτίμηση συλλογικά, και να τις καταθέσετε στη διεύθυνση του σχολείου σας ζητώντας τον Αριθμό Πρωτοκόλλου.

Σε ό,τι αφορά τα ραντεβού με τους αξιολογητές για την αξιολογική παρακολούθηση της διδασκαλίας μας, το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας καλεί τους συναδέλφους να δηλώνουν Στάση Εργασίας. Υπενθυμίζουμε πως η Έκτακτη Γενική μας Συνέλευση της 28/3/2024 έχει πάρει απόφαση να καλύπτει οικονομικά τους συναδέλφους.

Επαναλαμβάνουμε πως η Απεργία-Αποχή και οι Στάσεις Εργασίας είναι μία νόμιμη και συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή συνδικαλιστικής δράσης, όλοι οι συμμετέχοντες είναι καλυμμένοι και κανείς δεν έχει υποστεί καμία κύρωση ή δίωξη για τη συμμετοχή του σε αυτές (απώλεια οργανικής θέσης, στέρηση Μ.Κ., παρακράτηση μισθού, μπλοκάρισμα υπηρεσιακών μεταβολών).

 Σε κάθε πίεση ενημερώνουμε το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας για να παρέμβει.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                              ΚΟΚΟΖΙΔΟΥ ΑΝΝΑ